Αριαδνη Γερασιμιδου - ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ : Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Il y a 21 heures. Il y a 1 jour. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Î'ΡΙÎ'Î
Î'ΡΙÎ'Î"ΝΗ Î"ΕΡÎ'ΣΙΜΙÎ"ΟΥ from www.fumara.gr
Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Il y a 1 jour. Il y a 21 heures. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Il y a 21 heures. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Il y a 1 jour. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Il y a 21 heures.

Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. ΠÎ'ΡÎ'Î
ΠÎ'ΡÎ'Î"ΩÎ"ΟΙ from www.loveradio.gr
Il y a 1 jour. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Il y a 21 heures. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου.

Il y a 1 jour. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Il y a 21 heures.

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Il y a 21 heures. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. ΠÎ'ΡÎ'Î
ΠÎ'ΡÎ'Î"ΩÎ"ΟΙ from www.loveradio.gr
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Il y a 21 heures. Il y a 1 jour.

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Il y a 1 jour. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Il y a 21 heures. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Αριαδνη Γερασιμιδου - Î'ΡΙÎ'Î"ΝΗ Î"ΕΡÎ'ΣΙΜΙÎ"ΟΥ : Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Il y a 1 jour. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.